Ποια λαμόγια έφαγαν 17.000 από το φετινό bazaar βιβλίου;

Ένα νέο και αρκούντως ευτράπελο επεισόδιο στο χώρο του βιβλίου μας σφύριξε ένα πουλάκι (μετά από εμπιστευτικό mail που έφτασε στα κεντρικά μας), πιο συγκεκριμένα ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 17 (καλοφάγωτα) χιλιάρικα απουσίασαν από το ταμείο του φετινού bazaar βιβλίου με ευθύνη του προέδρου του Σ.ΕΚ.Β (Συλλόγου εκδοτών βιβλίου) κυρίου Πλαστάρα και του ταμία κυρίου Κυριόπουλου.
Στο Καρτέλ είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι, δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν λαμόγια στον ιερό χώρο των "γραμμάτων" και εικάζουμε πως τα δεκαεφτά αυτά χιλιάρικα κάπου παράπεσαν ή τα σήκωσε κάνα περιστέρι (ξέρετε πόσο άτιμα είναι αυτά)
Αντιγράφουμε ωστόσο μέρος του mail που διέρευσε και φυσικά βρίσκεται στη διάθεση μας.
Προς
Μέλη Σ.ΕΚ.Β. και συμμετέχοντες στο 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022
Κοινοπ.: Π.Ο.Ε.Β.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι μετά το έκτακτο Δ.Σ. που διενεργήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, με αφορμή την απώλεια του ποσού των 16.792,31 ευρώ, από το ταμείο του 25ου Παζαριού Βιβλίου, και τις σοβαρές ευθύνες του Προεδρείου στη μη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή αυτής, υποβλήθηκε μομφή κατά του Προέδρου του Σ.ΕΚ.Β. κου Πλαστάρα και του Ταμία κου Κυριόπουλου με αποτέλεσμα να εκπέσουν των θέσεών τους.
Μετά από όλα αυτά το Καρτέλ θα παρακολουθεί στενά τη "διαλεύκανση" της υπόθεσης και θας ενημερώνει για ο,τι νεότερο.

Σχόλια