John Wick

Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά (που μεταξύ μας είναι περισσότερα από τα θετικά). Θέλεις να κάνεις το απόλυτο action movie και παίρνεις στον ρόλο του ατρόμητου εκτελεστή τον Keanu Reeves; Πας καλά; Είναι σα να θέλει ο Σειρηνάκης να γυρίσει πορνό διεθνών προδιαγραφών και αντί για τον Ρόκο Σιφρέντι να παίρνει τη Μπασκόζαινα.
Απλά δεν γίνεται!
Το John Wick έχει όλα τα στοιχεία για να σε κρατήσει σε εγρήγορση ένα σαββατιάτικο βράδυ, έχει πιστολίδι, πιστολίδι και πάλι πιστολίδι. Α, και κάτι Ρώσους. Οκ, ακόμα και σε μια νερόβραστη υπόθεση αν η παραγωγή είναι καλή το σώνει. Δεν θα βαρεθείς ρε παιδί μου αλλά από την άλλη είναι αυτό που λέμε πέρασε και δεν ακούμπησε, όπως ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό ένα πράγμα.
Ερμηνείες μην περιμένεις, εδώ βάλανε guest τον William Dafoe οι βέβηλοι! Αλλά είπαμε είτε το casting agency έπινε μπάφους είτε είχαν καλύτερο βύσμα και από του Μπακογιάννη.
Τέλος πάντων. Για να χάσεις δύο ώρες από τον καιρό σου καλό είναι. Εμείς το χρέος μας το κάναμε, την κριτική τη γράψαμε. Πάμε γι΄ άλλα τώρα…

Σχόλια